UNI Matematik udvikles i dialog og samarbejde mellem danske matematiklærere, Edimia Education og erfarne danske forlagsfolk, der har stået bag adskillige matematiksystem i Danmark. Edimia Education er et svensk forlag, der producerer digitale undervisningsmidler. Edimia Education har mange års erfaring i digital undervisning og rummer en unik kombination af kompetencer.

Lars Tindholdt

Ledelse og udvikling

Leder den danske afdeling af Edimia og har været en fremtrædende person gennem mange år i branchen for undervisningsmidler. Er tidligere grundlægger af Forlag Malling Beck og meddirektør på Alinea, samt iværksætter og bagmand for kendte matematiksystemer som Sigma og Faktor. Ansvarlig for den samlede udvikling og bearbejdning til grundskolen og Fælles Mål i Danmark.

Jørgen Schiermacher

Salg og information

Har som område at få udbredt nyheden om fremtidens matematiksystem til matematiklærere i grundskolen, konsulenter og matematikvejledere. Med mere end 20 års erfarings som lærer og 10 år som informationschef på Forlag Malling Beck hos Lars Tindholdt. Har også arbejdet for Borgens forlag og BUPL.

Peter Albrekt

Matematikfaglig konsulent

Uddannet folkeskolelærer, med PD i matematikvejledning. Har siden 2009 arbejdet med udvikling af matematisk læring i daginstitutioner og grundskole samt med praksisforskning i matematikvanskeligheder i grundskolen og ungdomsuddannelserne for Faaborg Midtfyn Kommune. Arbejder som fuldtids matematikvejleder på Nordagerskolen.

Christian Svenstrup

Matematikfaglig Konsulent

Uddannet folkeskolelærer med 20 års undervisningserfaring i linjefagene matematik og fysik/kemi. Har undervist på alle klassetrin i matematik. Har udviklet software og IT-værktøjer til skoler siden år 2000, bl.a. til elevplaner, lokalebooking, quiz-værktøjer til undervisningsbrug mv. og har erfaring med brug af IT-værktøjer i undervisningen siden 1996. Fungerende IT- og læringsvejleder på en folkeskole

Edimia-team i Sverige

Læs om Edimia-teamet i Sverige her http://edimia.se/om/